Az Agymenők rengeteg pénzt keresnek!

Tegnap – hétfő – este végre jött a jó hír. Az Agymenők sztárjai végül megegyeztek a Warner és a CBS csapatával.

Hogy miről is ment a vita? Hát a pénzről. A főszereplők, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) eddig epizódonként 325.000 dollárt kapott.

Hogy mennyit kértek most? 1.000.000 dollárt.

  • Kérhetnek ők ilyen fizetésemelést két széria között????  -Igen. Hiszen a szerződésük lejárt 2014 májusában, valójában mindkét fél annyit kér, illetve kínál, amennyit szeretne.
  • Sok pénz az epizódonként 1.000.000 dollár?  – Nagyon sok pénz! Viszont a sorozat reklámbevételei és nézettségi mutatói is nagyon magasak.
  • Megéri a gyártóknak kifizetni ezt a sok pénzt? – Mint kiderült: IGEN. A sorozat rengeteg pénzt termel a gyártóknak. Nézettsége még mindig rekordokat dönt. Az Agymenők sorozat epizódjai a reklám-szünetekben dollármilliókat termelnek.
  • Sajnálni kell a Warner és a CBS csapatát? – Biztosan vesztettek ők is a nyereségből, de hiba lenne azt gondolni, hogy ne érné meg nekik is a sorozat következő három évadját legyártani 🙂

Bízunk benne, hogy most már mindenki érti, hogy miért is ment ez az alkudozás az elmúlt napokban… 🙂

Innentől kezdve pedig nekünk, rajongóknak nincs más dolgunk, mint várni az Agymenők 8. évadját… és közben pedig nézni az első 7-et 🙂

Ha Te is így teszel, oszd meg ezt a cikket vagy nyomj nekünk egy lájk-ot 🙂

Köszi!

agymenok-csapat