Jim Parsons az Agymenők esetleges folytatásáról beszélt

Az Agymenők sztárja, Jim Parsons nagyon meglepte a rajongókat, amikor a napokban a visszatérés lehetőségéről beszélt.

Jim Parsons az Agymenők legmeghatározóbb karaktere és színésze volt, a sorozatban ő alakította Sheldon Coopert. Számára az Agymenők 12 éve kiemelkedően sikeres volt, hiszen a sorozatban való szerepléséért 4 Emmy-díjat is kapott.

Jim Parsons - Critics Choice díj

Ennek ellenére 2018-ban, a sorozat utolsó évad forgatásának kezdetekor mégis úgy döntött, hogy a 12. évad után nem szeretne tovább a sorozatban szerepelni. Így hiába terveztek a készítők – Chuck Lorre és csapata – további két évadot (a 13, illetve a 14. évadot), Jim Parsons bejelentése felborította a terveket.

Jim Parsons és Chuck Lorre a Critical Choice díjátadón

Hogy miért döntött Jim Parsons a befejezés mellett? Egyrészt személyes okok miatt, másrészt pedig úgy érezte, hogy már nem tudja hitelesen tovább eljátszani az egyetemen dolgozó Sheldon Coopert.

Sheldon Cooper a szoba közepén gondolkodik

(A sztár azóta Ryan Murphy Hollywoodban játszott szerepéért még egy Emmy-re is jelölték.)

Jim Parsons-t a napokban egy esetleges folytatásról is kérdezték, amire mindenki meglepetésére a következőt mondta: „Soha ne mond, hogy soha! Ki tudja..?”.

Bár a sorozatnak 2019-ben lett vége, a 13. és a 14. évad tervei azt sugalják, hogy ha Jim Parsons és a többiek valamikor a folytatás mellett döntenek, vannak még kész forgatókönyvek a fiókban, amelyek készen állnak a forgatásra.

A bizakodásra okot adó nyilatkozat ellenére jelenleg sajnos több dolog is a folytatás ellen szól:

1) A sorozat forgatása mindig is élő közönség előtt zajlott. A koronavírus miatt jelenleg pedig bizonytalan, hogy mikor folytatódhatnak a tévés produkciók forgatásai Los Angelesben.

Mayim Bialik az Agymenőkben

2) Jim Parsons sorozatbeli partnere, Mayim Bialik tagadta, hogy szó esett volna közöttük egy esetleges folytatásról:
„Jim Parsons és én most a Call Me Kat című műsort készítjük és csak arra koncentrálunk. Sajnos nagyon sok jogi akadálya tud lenni annak, hogy egy sorozat folytatódhat-e vagy sem… azt hiszem, az Agymenők folytatásáról beszélni most még túl korai lenne.”

Az Agymenők Facebook oldalán a rajongók már a sorozat vége óta találgatják, vajon összeáll-e még valaha ez a szuper csapat a jövőben vagy sem. Mi továbbra is bizakodóak vagyunk. 🙂

Azért azt se felejtsük el, hogy Jim Parsonst, Az Ifjú Sheldon sorozatban továbbra is hallhatjuk néha! 🙂

Sheldon és Ifjú Sheldon