Mikor kezdődik Az Ifjú Sheldon 4. évad? Elmondjuk, hogy mire számíthatunk

Az Ifjú Sheldon legutóbbi évada a koronavírusnak köszönhetően idén (2020) már idő előtt, áprilisban véget ért. Így a megszokottan 22 részes évad most kivételesen 21 részes lett.

A sorozat készítőinek (Chuck Lorre és Steve Molaro) különösen jó munkát kellet végezniük, hiszen az évadzáró utolsó rész történéseit bele kellett sűríteniük a 21. részbe. A visszajelzések alapján a befejező rész jól sikerült, viszont sok nézőben rettentő sok kérdés merült fel Sheldon Cooper (Iain Armitage) jövőjével kapcsolatban.

Az Ifjú Sheldon család

Az évadzáró részben Sheldon leleplezte édesanyja egyik titkát: Mary Cooper (Zoe Perry) folyamatosan elrejtette fia és családja elől az egyetemekről kapott leveleket. Ezekben a levelekben többnyire arra próbálták rávenni Sheldon-t, hogy iratkozzon be az egyetemükre.

Ifjú Sheldon  és anyukája

Mary Cooper Sheldon életkorával magyarázta a történteket. Úgy gondolta, hogy Sheldon még gyerek és egyáltalán nem elég érett ahhoz, hogy egyetemre járjon. Sheldon mérgében apukájához, George Cooperhez (Lance Barber) fordult segítségért. George segített kidolgozni Sheldonnak egy tervet, aminek köszönhetően közte és Mary között nézeteltérés alakult ki.

Sheldon kis előadást tart anyukájának, amivel végül ráveszi, hogy áldását adja az egyetemi beiratkozáshoz.

Sheldon és Ifjú Sheldon

Hogy mit tudhatunk majd meg Az Ifjú Sheldon 4. évadából?

Az Ifjú Sheldon 4. évada elsősorban Sheldon egyetemi életét mutja majd be. Ezen kívűl pedig még jobban megismerhetjük a család többi tagját is. Hogy miért? A rajongóktól kapott visszajelzések alapján egyre többen szeretik a Cooper család többi tagját is. Ezt pedig a sorozat készítői nem hagyhatták figyelmen kívűl.

Ezen kívűl mi kíváncsian várjuk Meemaw (Annie Potts) vicces történeteit és Georgie (Montana Jordan) új üzleti vállalkozásainak nehézségeit.

Mikor kezdődik Az Ifjú Sheldon 4. évada?

Az Ifjú Sheldon bemutatója hagyományosan minden év szeptemberében látható, viszont a jelenleg zajló járványnak köszönhetően a 4. évad premierje 2020 szeptemberében elmarad. Legfrissebb információink szerint Az Ifjú Sheldon 4. évad premierje várhatóan 2020 őszén vagy 2021 elején lesz.