Klausztrofóbiás az Agymenők Amy-je!

A rajongók és a szereplők is hasonlóan nagy izgalommal várják már az Agymenők utolsó, dupla részét. Viszont, ha Mayim Bialikot (Amy) kérdezzük, számára nem mindegyik jelenet forgatása volt olyan egyszerű a 12 év során, mint azt gondolnánk.

Az egyik legjobb példa erre a 12. évad 19. része, amiben Amy és Sheldon egy „inger-megvonó tartályba” fekszik, hogy kipihenjék a Nobel-díjért folyó küzdelmek fáradalmait.

Az Amy-t alakító Mayim Bialiknak a való életben klausztrofóbiája van, így bármennyire is könnyű jelenetnek tűnik, számára annál nagyobb feladat volt ezt végrehajtani.

„A forgatás alatt mindig megvártam a legutolsó pillanatot, amikor már indítják a kamerát, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a sötétben töltenem. Szerencsére hátul volt pár lyuk, amin beszűrődött egy kis fény.. az segített kicsit.

Abban a tartályba bezárva lenni számomra teljesen olyan érzés volt, mint amikor vízben fuldoklik az ember… A torkom összeszorul, a tüdőmet elkezdi feszíteni valami, mintha a víz tenné. Félelmetes, halálközeli élmény.”

Amy az epizód végén a lehető legjobb nyugató kezelést kapja Sheldontól… Sheldon átöleli és elénekli neki a Soft Kitty Warm Kitty-t. True love! 🙂