Kiderült, miért nem fogjuk soha látni Halley Wolowitz-ot!

Az Agymenők 10. évada nagyon sok újdonsággal szolgált a nézőknek, viszont hagyott pár kérdőjelet is bennünk a 11. évad indulása előtt.

Hogy milyen kérdőjelekre gondolunk? Hát például:

  • Mi lesz Amy válasza Sheldon lánykérésére?
  • Lesz-e valóságalapja Penny és Leonard válásával kapcsolatos pletykáknak?
  • Látni fogjuk valaha Bernadette és Howard kislányát?

Halley Wolowitz az Agymenők babája

A legtöbb kérdéssel kapcsolatban sajnos várnunk kell a 11. évad első részeire, ami 2017. szeptember 25-én lesz. Viszont van egy kérdés, amit már most megválaszolt nekünk Steve Molaro, az Agymenők sorozat vezető producere.

Bernadette és Howard babájának születését mindenki nagyon várta, ahogy azt is, hogy megpillanthassuk a kis Halley-t. Ez viszont sajnos egészen a 10. évad utolsó részéig nem következett be…. minden amit megtudtunk, hogy szeret sírni és szokott is… 🙂

Mindenki hallhatta, hogy Halley Wolowitz sírása nem „átlagos” 🙂 Már az elején nagyon kitűnt a többi baba sírása közül, és az igazi Agymenők rajongók talán sejthették is, hogy a kis baba a hangját a nagymamájától, Debie Wolowitz-tól örökölte 🙂

Halley sírása tudatosan hasonlít Howard mamájának hangjára

Howard mamájának hangja  a sorozatban Carol Ann Susi volt, egészen 2014. november 11-ig, amíg sajnálatos módon, rákban el nem hunyt. Mrs. Wolowitz, Howard mamája sosem volt látható a sorozatban – legalábbis nem direktben és tisztán -, mindig csak a nagyon jellegzetes hangját hallhattuk.

Steve Molaro megerősítette, hogy azért döntöttek az alkotók úgy, hogy Halley nem lesz látható a sorozatban, mert ezzel kívánnak tisztelegni Carol Ann Susi színésznő előtt:

Halley-val tisztelegni kívánunk a nagymamája előtt, és ezzel talán életben is tudjuk tartani Debbie Wolowitz karakterét, szellemét. Ez azt is jelenti, hogy valójában sosincs igazi baba a forgatáson a babakocsiban – ami nagyon sokszor meg is könnyíti a munkánkat!

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg barátaiddal! 🙂