Mégis folytatódni fog az Agymenők?

Szeptember van. Alig telt el pár hónap az Agymenők 12. évadának, befejező(?) része óta.

A rajongók újra elkezdték nézni (huszadjára) a 12 évad részeit, már felfedezték maguknak Az Ifjú Sheldon sorozatot(ami tényleg nagyon jó!).. és beletörődtek, hogy friss Agymenők részek már nem lesznek.

Ekkor jött Mark Cendrowski, az Agymenők sorozat egyik nagy fejese, és nyilatkozott egy nagyot a Forbes magazinnak.

„A show pár év múlva simán visszatérhet!”

Hiszem, hogy az emberek kíváncsiak lennének arra, hogy mi történik Penny, Sheldon, Leonard, Amy, Howard, Raj, Bernadette karakterével a következő években.
Ha Chuck Lorre (a sorozat producere) 5 év múlva úgy dönt, hogy mutassuk meg, hogy mi történt ezekkel a szuper karakterekkel az elmúlt időszakban… én örömmel csatlakozom a projekthez újra!”

Májusban, a sorozat egy dupla résszel búcsúzott a nézőktől, amit csak Amerikában 18 millió néztek a TV-k előtt.

Ebben a részben sok kérdésre választ kaptunk. Sheldon és Amy megnyerték a fizikai Nobel-díjat, Leonard és Penny gyermeket várnak, Raj ismét szingli életet él, Howard és Bernadette pedig boldogan nevelik gyermekeiket.

Fontos megjegyezni, hogy Mark Cendrowski egyáltalán nem távolodott el az Agymenők sorozattól május óta. Az Ifjú Sheldon sorozat készítését is ő irányítja. Így talán még nagyobb az esély arra, hogy az Agymenők egyszer tényleg visszatérhessen! 🙂