Jim Parsons (Sheldon) megható üzenete

A hír, hogy az Agymenők 12. évad után végetér, nem csak a rajongóknak érintette meg. A sorozat főszereplője, a Sheldont alakító Jim Parsons hosszú sorokon át taglalta, hogy mit is jelent(ett) neki ez a sorozat… és hogy mennyire várja a maradék epizódok forgatási napjait:

„A játszótársaim vagytok, akkor is, amikor épp nincs kedvünk hozzá, de muszáj, mert ez a munkánk, a feladatunk, az, hogy kiálljunk oda, és egymás szemébe nézve eljátsszuk ezeket a kitalált embereket. Ez a furcsa, más világ jobban gazdagította az életemet, mint gondoltam volna. Hiányozni fogtok mindannyian, és minden, amit közösen csináltunk.
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy még 23 epizódunk van ebben a szezonban, mert így van esély arra, hogy részről részre egyszer csak elfogadjam, hogy tényleg vége.
Valami másért is hálás vagyok – és ez végig velem volt, de most, az utolsó epizódok forgatásakor megsokszorozódott. Ez pedig az, hogy a nézőink mélyen elkötelezték magukat a sorozatnak, mert ez tette lehetővé, hogy 12 évadot megérjünk!”

Jim Parsons sír