Jim Parsons(Sheldon) és párja is elkapta a koronavírust!

Az Agymenők és a The Boys in the Band sztárja a The Tonight Show hétfői epizódjában Jimmy Fallon-nak elárulta, hogy házastársával(Todd Spiewak) az év elején elkapták a koronavírust, a COVID-19-et.

Jim Parsons és Todd Spiewak öltönyben

„Todd és én is elég korán átestünk rajta, március közepe volt…” – emlékeztetett vissza Jim Parsons.

″Nem tudtuk, hogy mi az. Azt hittük, hogy csak megfáztunk. Akkor kezdett gyanús lenni a dolog, amikor elvesztettük a szaglásunkat és ízlelésünket.”

„Eddig soha nem gondoltam, hogy milyen lehet amikor egyáltalán nem érzed az ételek ízét és az illatát. Mindezek ellenére rengeteget ettünk a karantén alatt”. 🙂

„Mindent megettem… csak nem éreztem, hogy mit eszek.. ez lehetne talán az elpazarolt kalóriák hivatalos definiciója!” 🙂

Az íz- és szagvesztés a COVID-19 korai jelei. Az Egyesült Királyság szakorvosianak véleménye szerint ez volt a dél-koreai, kínai és olasz betegek körében az egyik leggyakoribb tünet.

Jim és Todd azóta teljesen kigyógyult a koronavírusból, a pár a tavaszi időszakot teljesen zárt karanténban töltötte. Ekkor volt idejük olyan különleges dolgokra is, mint például Jim hajának kiszőkítése.

„Otthon voltunk, tudtuk, hogy nem kell menni sehova, hát kipróbáltuk. Todd festette be a hajam. Kb 6 órán át tartott.. de hát tudod.. a szépségért meg kell szenvedni” 🙂

Jim Parsons szőkén