Agymenők szereplők

Az Agymenők szereplők, akik már a kezdet kezdete óta állandó szereplői a sorozatnak:

Sheldon Cooper

Leonard Hofstadter

Penny

Howard Wolowitz

Raj Koothrappali

Amy Farrah Fowler

Visszatérő Agymenők szereplők

Mrs. Wolowitz

A visszatérő szereplők közül a nézők egyik kedvence egy olyan karakter volt, akit valójában nem igazán láthattak. Carol Ann Susi Howard Wolowitz zsidó édesanyjaként volt hallható sok-sok évadon keresztül. Sajnálatos módon Carol Ann Susi 2014 novemberében elhunyt, így a sorozatból is kiíródott Mrs. Wolowitz sokak által imádott, jellegzetes hangja.

Priya Koothrappali

Raj huga Priya – akit Aarti Mann játszik – 12 epizódban volt látható az Agymenők sorozatban. A negyedik évadban Priya sokszor megfordult Sheldonék apartmanjában, hisz randizgatott Leonard-dal. Priya és Leonard „kapcsolata” nem tartott sokáig, hiszen az ötödik évadban Priya visszaköltözött Indiába.

Dr. és Mrs. Koothrappali

Raj huga mellett szülei – Dr. és Mrs. Koothrappali – is feltűnnek a sorozatban. A két szülő karakterét Brian George és Alice Amter játszotta, már az első szériától kezdve. Érdemes megemlíteni, hogy Dr. Koothrappali 2014-ben tűnt fel először a sorozatban úgy, hogy nem a számítógépen keresztül volt látható.

Barry Kripke

Az Agymenők sorozat következő visszatérő szereplője Barry Kripke, aki nagyon sok epizódon keresztül Leonard és Sheldon munkatársát alakítja a sorozatban. Érdemes megemlíteni, hogy Barry Kripke a sorozatban raccsol, ami azt jelenti, hogy az R és L betűket W-nek ejti. Barry Kripke karakterét  John Ross Bowie játsza.

Mary Cooper és Beverly Hofstadter

Végül, de nem utolsó sorban maradt két főszereplő édesanyja. Mary Cooper-t Laurie Metcalf, Beverly Hofstadter-t pedig Christine Baranski játsza.
Mary Cooper egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy nagyon hívő keresztény, és már 10 körül van az epizódok száma, ahol láthattuk.
Beverly Hofstadter sorozatbeli foglalkozása, neurológus. Érdekes, hogy a természetét figyelve sokkal jobban hasonlít Sheldon-ra, mint Leonard-ra. Beverly Hofstadter-ből – Sheldonhoz hasonlóan – hiányoznak az érzelmek, és gondolkodása nagyon analitikus. Leonard édesanyja eddig 6 epizódban vendégeskedett.

A weboldal Cookie-kat használ.