Kategóriák: Egyéb

Agymenők: a lift története – így romlott el! (VIDEÓ)

A lift az Agymenők sorozatban majdnem 12 évadon át nem működött. Azért csak majdnem 12 évadon át, mert a 12. évad utolsó előtti részben “váratlanul” megjavították. Addig a részig mindenki számára teljesen egyértelmű volt, hogy a lift nem használható, a társasház lakói pedig gyalog kénytelenek az emeleteket megmászni.

Közeledve az Agymenők sorozat vége felé (12. évad), egyre több kéréssel ostromolták a rajongók a sorozat készítőit: mi történjen még MINDENKÉPPEN a sorozatban, mielőtt az véget ér. Szinte minden rajongónak volt egy listája azokról a dolgokról, amiket látni szeretett volna még a sorozat befejezése előtt. Hogy mi volt ezek közül a legnépszerűbb? Természetesen a lift megjavítása.

Nekünk, nézőknek végül nem kellett csalódnunk: az utolsó, dupla epizód első részében a lift (újra) működött. A jelenetben Leonard éppen egy kis beszélgetésre hívja Sheldont a lépcsőházba, mert egyre feszültebb lett a viszonya Amy-vel a Nobel-díj miatt. Leonard és Sheldon beszélgetése közben váratlanul kinyílik a lift ajtaja és Penny lép ki belőle: “Nem hihetetlen? Megjavították a liftet!” 🙂 (A liftes jelenet főpróbájáról, videóval itt írtunk.)

Ez volt egyik legjobban várt pillanat a rajongók körében. (Külön vicces, ahogy Sheldon menekülni próbál és lefut a lépcsőn, de a liftnek köszönhetően Penny a földszínten már várja.)

Tehát azt tudjuk, hogy a lift egyszer tönkrement. De mitől is ment tönkre? És mikor?

Agymenők – A lift története

A sorozat nem mutja be, hogy hogyan javították meg, de azt tudhatjuk, hogy mitől ment tönkre a lift. És azt is, hogy mikor. A sorozat 2007-ben indult, de a lift már évekkel előtte nem működött, pontosabban már 2003-ban.

Honnan tudjuk mindezt? Leonard meséli el Penny-nek, körömlakkozás közben a 3. évad 22. részében (“A lift titka” ). Itt árulja el, hogyan mentette meg pár éve Sheldon az életét: A történet Sheldon-ék konyhájában kezdődik, ahol Leonard, Howard és Raj hajtóanyagot készít Howard rakétájához. A srácok nem mérik ki pontosan az egyik hozzávaló mennyiségét, így a készülő hajtóanyag füstölni kezd. Az egyedüli megoldás, hogy megszabadulnak a füstölgő tartálytól.

Leonard a lifttel akarja a tartályt a az emeletről levinni, viszont Sheldon pontosan tudja, hogy már nincsen annyi idejük a robbanásig. Így a tartályt a liftbe helyezi, Leonardot a liftből kirángatja és a liftet a földszintre küldi. Ez menti meg Leonard életét, mivel az üzemanyag a liftben néhány másodperc múlva az felrobban.

Így már azt is tudjuk, hogy a mindig szabálykövető Sheldon, miért nem kérte meg soha a karbantartókat, hogy javítsák meg a liftet… hiszen pont miatta romlott el. 🙂
Hát, ez az Agymenők liftjének története! 🙂

Hogy mi volt a második legnépszerűbb kérés a rajongóktól a sorozat készítői felé? A nézők mindenáron tudni szerették volna, hogy mi Penny vezetékneve 🙂

Az Agymenők a CBS csatorna legnépszerűbb sitcom-ja 2007-ben debütált, és négy (aztán hét) barát történetét mutatta be a kaliforniai Pasadena-ból.

Legfrissebb cikkek

Kaley és férje arcot cseréltek, maszkban! :)

Kaley Cuoco és férje Karl Cook olyan régóta vannak összezárva a karantén miatt, hogy már…

2020-07-24

Megszületett Melissa Rauch (Bernadette) második gyereke :)

Megszületett Melissa Rauch és férje Winston Beigel második gyereke, Brooks! :) A világjárvány idején nem…

2020-05-05

Ki volt az Agymenők 10 legmagasabb szereplője?

Íme egy lista az Agymenők szereplőinek magasságáról. (A listában nem szerepelnek a sorozat vendégszereplői. Közülük…

2020-04-28

Agymenők: Így néznek ki a szereplők 2020-ban! :)

2019. május 16-án búcsúzott el tőlünk az Agymenők sorozat. A 12. évad utolsó dupla része…

2020-04-26

Howard Wolowitz: róla nevezték el Howard-ot! :)

Howard Wolowitz kétségtelen, az Agymenők sorozat egyik legszórakoztatóbb karaktere. Gondolhatnánk, hogy minden ami Howard-dal kapcsolatos,…

2020-04-07

Sheldon meg is halhatott volna a 3. évadban!!

Az Agymenők szemfüles rajongói ismét egy apró érdekességet/hibát találtak a sorozatban. Állításuk szerint, ha a…

2020-04-04

This website uses cookies.